Reklamjingel och video klar.

Har suttit hela dagen idag med att göra en liten reklamvideo.Just nu är den på granskning hos våra huvudleverantörer i Tyskland. Jag har tagit en del material från deras sida och nu ska de bara godkänna så att det ser bra ut. 

Häromdagen dök en liten jingel upp i mitt huvud. Fick min sambo Jörgen att hjälpa mig med att spela några musikinstrument. Vi försökte sjunga in den men vi var för dåliga. Fick tips häromdagen om sidan Fiverr. Hittade en svensk sångerska på Costa Rica som för en pytteliten kostnad sjöng in den så fint. Så himla smidigt. Var klart på en dag. Låten läggs upp så snart den är ok. Håll tummarna!

Hjälp till videon fick jag av Söta Dexter också som gjorde en fantastisk insats.

Lämna en kommentar

Var god observera att kommentarer inte publiceras förrän de har blivit godkända